Hallo, ik ben Dirk Hornstra. Als je wilt weten wat ik doe en wie ik ben, daarvoor kun je het beste mijn CV raadplegen: link.

Een aantal jaren geleden heb ik mij aangemeld bij BOL als affiliate. Je plaatst dan hun producten op jouw website en als bezoekers doorklikken en een aankoop doen, dan ontvang ik daar een kleine vergoeding voor.

Deze website (www.prijs-bewust.nl) heb ik al een aantal jaren niet bijgewerkt. Te druk, andere dingen te doen. Ondertussen tikken de kosten voor hosting wel door: een kleine 100 euro per maand. Op wat subdomeinen heb ik nog wat eigen hobbyprojecten draaien, maar die leveren geen geld op. Dus je kunt het als een "verliesgevend project" omschrijven.

Op zich is dat niet zo erg, ik ben software engineer en deze site is voornamelijk bedoeld om zaken te testen en met wat dingen "om te pielen". Maar goed, het zou natuurlijk wel mooi zijn dat ik in ieder geval de kosten (deels) terug verdien. Omdat ik mij toch meer wilde verdiepen in Umbraco was dat een mooie gelegenheid om de site van de grond af opnieuw op te bouwen.

Dus nee, de site is nog niet klaar en ik wil er nog veel meer mee doen. Maar om nu nog steeds "er wordt aan de site gewerkt" te tonen, dat wil ik ook niet meer. Daarom is vanaf 12 april 2023 de site weer te gebruiken. Je kunt op producten zoeken, ik deel bepaalde producten, categorie├źn en (hopelijk interessante) artikelen.

Als je naar de site van BOL gaat, wordt via de URL doorgegeven dat je van mijn site afkomstig bent en zal (waarschijnlijk) een (functionele) cookie ingesteld worden. Hierbij het verzoek om dat zo te laten, daardoor verdien ik weer een deel van mijn kosten terug en is het voor mij ook motiverend om deze site uit te breiden.