Dirks Duimpje

Hot or not?

Ik koop regelmatig producten online. En meestal kijk ik wel even bij de reacties wat andere kopers van het product vonden. Soms is een product "te nieuw" waardoor er nog geen reacties zijn. En eerlijk gezegd irriteert het mij ook als ik een product gekocht heb, dat ik daarna weer een mail krijg "wil je nog even een recensie achter laten". Want het is nooit "even", als je een reactie achterlaat wil je ook een gefundeerd en degelijk verhaal typen, toch gauw een half uurtje werk.

Ook Amazon stuurde die berichten, daar heb ik eens een recensie achtergelaten omdat ik echt dik tevreden was over het product. Maar vervolgens werd die recensie door Amazon geweigerd omdat het niet ter zake doende was of iets dergelijks. Dus een verhaal waar ik een dik kwartier aan heb zitten typen wordt weggegooid. En ook niet nogmaals aanleveren om de tekst nog aan te passen. Ja, daar ga ik natuurlijk niet nog een keer (verspilde) moeite aan besteden.

Op deze site ga ik de producten die ik gekocht heb beoordelen en kun je zien wat ik er van vind of vond. De meeste gegevens heb ik nog wel beschikbaar, dus het is ook wel leuk om te zien of het product wat ik 5 jaar geleden gekocht heb nu nog even veel kost of een stuk goedkoper (of duurder) geworden is.

14-03-2021