PicStory - De verhalen achter 30 jaar entertainment fotografie.

Een brutale tiener uit een klein dorpje die op eigen kracht zijn jongensdroom waarmaakt en topfotograaf wordt. Al op zijn twaalfde ontdekt William Rutten dat fotograferen zijn grote passie is. Wanneer hij een paar jaar later aan de slag gaat bij Hitkrant, slaagt hij erin om elke wereldster voor zijn lens te krijgen. In PicStory vertelt William Rutten de meest hilarische (backstage) belevenissen en boeiende avonturen aan de hand van zijn allermooiste foto's. Fotograaf William Rutten (1970) focust zich al decennialang op de nationale en internationale entertainmentindustrie. Met zijn eerlijkheid, creativiteit en doorzettingsvermogen weet hij vele grote sterren der aarde op de plaat vast te leggen. Zowel op locatie als in zijn fotostudio in ’s-Graveland komt hij beeld na beeld origineel en verrassend uit de hoek.

  1. Wat zeggen anderen?

  2. Dirk (www.prijs-bewust.nl)
    10 ( van 10 ) Gekocht in 2020.
    Destijds gekocht voor € 40

    In 2020 zat William thuis i.v.m. de corona-maatregelen en had stapels vol boeken. Deze kon je online kopen, je kreeg dan een gesigneerd exemplaar thuisgestuurd. In april 2020 heb ik mijn Picstory besteld en ontvangen.

    Een prachtig boek, foto's van heel veel artiesten en de bijbehorende verhalen. Een deel van de verhalen komen terug in het theatercollege "Focus" en kun je na de voorstelling nog een keer nalezen!